CADIS biedt kosteneffectieve oplossingen voor een breed scala aan toepassingen op het gebied van lekdetectie en besparingen van uw water- en energiefactuur. Onze diensten gaan van ontwerp tot onderhoud.

Ontwerp

Elk project vraagt om specifieke oplossingen. Of het nu gaat om detectie van water of speciale vloeistoffen onder een verhoogde vloer, of over een complexe kostenverdeling van verbruiken in een appartementsgebouw. Onze ingenieurs sleutelen mee aan de perfecte oplossing van uw probleem. Van tekentafel tot uitvoering van het project.

Installatie – Indienststelling

Eens de oplossing is uitgetekend gaan onze ervaren techniekers aan de slag om het feilloos en binnen de afgesproken termijn uit te voeren. Een correcte installatie van de componenten is cruciaal voor het functioneren van het systeem.

Tevens zorgen we voor een functionele test van het systeem tijdens de indienststelling en wordt een training voorzien voor de gebruiker.

Onderhoud

Om een duurzame werking van het systeem te waarborgen is een periodiek  onderhoud sterk aan te raden. Onze ervaren techniekers komen ter plaatse met een groot assortiment van onderdelen, om eventuele problemen meteen te kunnen oplossen. Dankzij onze preventieve onderhoudscontracten kan u op beide oren slapen!

Neem contact met ons op voor meer inlichtingen en een prijs aanvraag.