Cadis Preventieve Lekdetectie

Cadis bouwt, verkoopt, onderhoudt en beheert al sinds 20 jaar preventieve lekdetectie systemen in de Benelux. Geen enkele vloeistof is ons vreemd: water, olie, chemicaliën, koelvloeistoffen, solventen, radioactieve isotopen, enz. Voor elke toepassing ontwerpen en bouwen wij het geschikte preventieve lekdetectie systeem, of het nu gaat over dubbelwandige ondergrondse pijpleidingen, tanks, technische ruimten, operatievertrekken of datacenters. Voor elke toepassing kunnen we tal van referenties voorleggen.

De samenstelling van een systeem voor preventieve lekdetectie is sterk afhankelijk van de toepassing, Men kan kiezen tussen puntsensoren of kabelsensoren en verschillende soorten alarmmodules. Onze kabelsensoren bevatten geen elektronica in de kabel zelf, dit om de betrouwbaarheid te verhogen. Het analoge signaal dat wordt opgemeten in de leksensor, wordt omgezet in een digitaal signaal in onze alarmmodules.

Een lekdetectie systeem bestaat altijd uit een combinatie van minstens één leksensor en één alarmmodule. Eén of meerdere sensoren worden aan de alarmmodule verbonden in om het even welke configuratie.

Op de tabel en tekeningen hieronder kun je de juiste producten voor je toepassing selecteren. Contacteer ons voor meer uitleg of een offerte!

>> neem contact op

Toepassingen lekdetectie

Kies uw vloeistofKies op locatie

Heeft u een specifieke vraag, bekijk onze Productcatalogus of mail ons op info@cadis.be